Energy Mongolia-2013


Energy Mongolia-2013

International Conference & Expo

 

De regering van Mongolië heeft onlangs bekend gemaakt dit jaar een conferentie te organiseren genaamd “Energy Mongolia”. De conferentie wordt georganiseerd door het ministerie van energie en zal plaatsvinden van 24-26 mei 2013. Het doel van de conferentie is om de lange termijn plannen van de overheid met betrekking tot de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van de Mongoolse energie sector bekend te maken aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven en investeerders.

De nieuwe regering heeft zich voorgenomen om de alsmaar groeiende vraag naar energie in Mongolië te kunnen blijven vervullen. Daarnaast hoopt zij ook de huidige productie van energie te kunnen verhogen en de ontwikkeling van duurzame energie te kunnen stimuleren.

De conferentie zal een goede mogelijkheid zijn voor binnenlandse en buitenlandse bedrijven, investeerders, financiële instituten, professionals en experts om ideeën uit te wisselen en de mogelijkheden voor de toekomst te bekijken. Het plan is dan ook om hier een bodem te leggen voor het toekomstig succes van de energie sector in Mongolië.

Aanvullende gegevens