International Mining Investors’ Forum vindt dit jaar plaats in Ulaanbaatar

International Mining Investors’ Forum vindt dit jaar plaats in Ulaanbaatar

Mongolië, dat onlangs erg in de belangstelling staat van investeerders door de interessante investeringsmogelijkheden , heeft bekent gemaakt dat het ‘Discover Mongolia’ Investors Forum dit jaar in de hoofdstad Ulaanbaatar zal plaatsvinden op 30 en 31 Augustus. De organisatoren van het evenement hopen dat er een informatieve omgeving te creëren waaruit ondernemers zelf conclusies kunnen trekken met betrekking tot het de potentie van het land.

De onderwerpen die aan bod zullen komen tijdens dit evenement zijn onderandere; Mineral Exploration, Mineral Resource Demand, Mining Operations en de infrastructuur in Mongolië.

Het pas gekozen parlement van Mongolië wil proberen om het forum als een platform te gebruiken om constructieve veranderingen te gaan doorvoeren door meer te gaan samenwerken met investeerders uit de particuliere sector.

Tijdens het forum zullen veel prominente en onderscheidende sprekers aan het woord komen waaronder; H.E. Ochirbat, de eerste verkozen president van Mongolië, Ambassador Urban Rusnak, de Secretaris Generaal, vertegenwoordigers van de Energy Charter, Bank of Mongolia, Development Bank of Mongolia, en een aantal belangrijke ‘Denktanks’ uit Korea, Japan, Rusland en China.

Aanvullende gegevens